Loading...

Privé Training

Privé Training

Privé Training

Privé training biedt op maat gemaakte trainingsschema’s, persoonlijke en doelgerichte begeleiding.

Ontdek de Kracht van Persoonlijke Begeleiding

Sta jij aan het begin van je fitnessreis en voel je diep van binnen die twijfels? Of voelt sporten gewoonweg als een enorme taak, allesbehalve leuk of niet veilig?

Ik begrijp die gevoelens als geen ander. En ik wil je laten weten dat je niet alleen bent. Mijn privé training is speciaal gemaakt voor ambitieuze mensen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Je wilt alle ballen in de lucht houden en snapt dat het fundament hiervoor je gezondheid is.

Een Partner op Jouw Fitnessreis

Mijn privé training gaat verder dan alleen maar sporten. Het is een kans voor ons om samen te werken, angsten te overwinnen en te ontdekken dat sporten helemaal niet overweldigend hoeft te zijn. Ik ben hier als jouw partner tijdens deze reis. Ik begrijp dat veiligheid en vertrouwen essentieel zijn. Daarom creëer ik een omgeving waarin jij je volledig op je gemak voelt.

Kom terug in je eigen kracht

Geloof me, je hebt veel meer kracht in je dan je denkt. En ik ben er om dat samen met jou te ontdekken. Mijn focus ligt niet alleen op fysieke training, maar ook op het opbouwen van jouw zelfvertrouwen en veerkracht. Ik wil dat jij je empowered voelt, niet alleen in de sportschool, maar in elk aspect van jouw leven.

Samen Bouwen aan Duurzame Verandering

Ik begrijp als geen ander dat verandering niet altijd makkelijk is. Daarom nemen we stap voor stap de tijd om duurzame gewoontes te bouwen die écht blijvende resultaten opleveren. Geen strenge regels of druk, maar een omgeving waarin jij je gesteund voelt en op jouw eigen tempo kunt groeien.

Ben je klaar om samen die eerste stap te zetten? Laten we ontdekken hoe sporten niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw mindset kan transformeren.

Liefs, Saro

Investering Privé Training

• Ga naar de webshop voor de investering.
• Kies zelf een passende planning uit.
• Liever met z’n tweeën? Maak er een duo training van!
• Geen oppas of wilt jouw kind mee? Dag mag en vinden wij leuk! We zorgen samen voor speelse en actieve oefeningen.
• Geen inschrijfkosten.

Inclusief

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Individueel trainingschema
  • Maaltijdplanner
  • Train op eigen tijden
  • Online accountability coaching
  • Progressie tracker
  • Challenges
  • Uplift App PRO en community

**NIEUW**

**Vitaal voor Zaken**

Vitaal voor Zaken is een gespecialiseerd coachingsprogramma voor professionals die vitaliteit en werkgeluk willen optimaliseren. Door middel van gerichte fysieke training en mindset coaching wordt een stevig fundament voor duurzaam zakelijk succes gelegd.

Mijn reis naar het creëren van “Vitaal voor Zaken” begon met een persoonlijke uitdaging: een burn-out die bijna een jaar duurde. Alsof het leven mij nog niet genoeg had uitgedaagd, kwam dit er nog bij dacht ik. Al snel besefte ik dat ik gewoon nog niet op de juiste plek in mijn leven stond. Ik verborg me achter excuses en ontwijkend gedrag dat me in mijn comfortzone hield. Deze burn-out dwong me om diep te graven en te ontdekken wat echt belangrijk voor me was en waar ik energie van kreeg. Vitaliteit stond bovenaan mijn lijst. Als mijn eigen reservoir niet gevuld is, hoe kan ik dan aan anderen geven?

Uit deze introspectie is “Vitaal voor Zaken” geboren. Een programma speciaal ontworpen voor professionals uit alle sectoren die zware verantwoordelijkheden dragen en het belang inzien van persoonlijke vitaliteit als fundament voor succes. Precies zoals ik dat ook heb ervaren. Het gaat niet alleen om fysieke gezondheid, maar ook om mentale veerkracht. En het intrigerende is hoe nauw deze twee met elkaar verbonden zijn. Elke fysieke inspanning vereist mentale kracht, en omgekeerd kan fysieke activiteit een positieve invloed hebben op onze mentale toestand.

In “Vitaal voor Zaken” combineren we gerichte fysieke training met reflectiemomenten op jouw persoonlijke uitdagingen.

Met toegewijde aandacht zorgen we ervoor dat je een stevig en vitaal fundament bouwt. Want in een wereld vol zakelijke uitdagingen is het jouw vitaliteit die de sleutel vormt tot blijvend succes en welzijn.

 

Vitaal voor Zaken: Een Programma voor high performers.

In de dynamische wereld van vandaag is het essentieel om niet alleen fysiek, maar ook mentaal op je best te zijn. Mijn programma, Vitaal voor Zaken, erkent dat ieder individu een uniek pad bewandelt, met eigen uitdagingen en ervaringen. Hier is geen ruimte voor oordeel, enkel zelfontdekking en groei.

1. Training met Diepgang:

Bij Vitaal voor Zaken is fysieke training niet het einddoel, maar een krachtig middel. Een middel om jezelf te ontdekken, je grenzen te verleggen. Ongeacht je huidige niveau, ook als beginner, bied ik op maat gemaakte oefeningen die aansluiten bij jouw doelstelling.

2. Reflectie:

Naast de fysieke inspanning is er ruimte voor introspectie. Vitaal voor Zaken biedt een holistische benadering van welzijn, waarbij je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd en ondersteund. In een wereld vol zakelijke uitdagingen is het jouw innerlijke kracht en vitaliteit die je onderscheidt. Kies voor meer dan alleen fysieke vooruitgang; kies voor diepgang met Vitaal voor Zaken.

Vitaal voor Zaken is live!

Kies het programma dat het beste bij jou past:

✅ Vitaal voor zaken Basis
✅ Vitaal voor zaken Plus
✅ Vitaal voor zaken Premium

Deze programma’s zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij:

✅ Het bereiken van topniveau energie, zodat je jouw dagelijkse taken met vertrouwen kunt aanpakken.
✅ Het handhaven van vitaliteit die zich uitstrekt van focus tot productiviteit.
✅ Het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsprogramma, volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Jouw vitaliteit is de sleutel tot het leveren van kwaliteit in alles wat je doet, en samen zorgen we ervoor dat dit fundament sterker is dan ooit.

Wil je meer informatie of ben je klaar om van start te gaan? Neem contact met mij op en laten we beginnen aan jouw reis naar succes met Vitaliteit voor Zaken!