Loading...

Partners

Partners

Uplift Sports starts with you!

Bij Uplift Sports zijn we gepassioneerd over het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten. We leggen geen focus op gewichtsdoelen, maar op gedragsdoelen voor een duurzaam gezonde levensstijl.
Samen sta je sterker, vandaar dat Uplift Sports met gelijkgestemde initiatieven samenwerkt, daar profiteer jij als klant van!

Bedrijven:

Wij vinden het hartstikke leuk om met gelijkgestemde initiatieven te brainstormen over mogelijke samenwerkingen. Of het nu gaat om een activiteit, het uitwisselen van expertise of gewoon het delen van inspirerende ideeën. Wij geloven in de kracht van verbinding om onze missie te versterken en te verspreiden. Neem gerust contact met ons op!

FitGun

FitGun ontwikkelt ergonomische producten om het herstelproces te versnellen en volledige ontspanning van de spieren te realiseren.

Via Uplift Sports krijg je 10% korting op je aankoop bij FitGun via deze link:

Referentie link: https://fitgunrecovery.nl/?ref=y879ttde.

Of gebruik de coupon code UPLIFTSPORTS voor 15,- korting.

Berivita

Wanneer je klant ben van Uplift Sports krijg je 10% korting op de pure en onbewerkte producten van BeriVita.com! BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek. Je kunt er terecht voor 100% pure gezondheidsproducten, gemaakt van vruchten, zaden of planten, altijd vers uit de natuur.

Hoe werkt dit: mail jouw orderbevestiging van BeriVita naar info@berivita.com en vermeld jouw Uplift Sports lidmaatschapsnummer in de mail. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen 10% van het factuurbedrag teruggestort op je bankrekening.

Westeinderpas

Een cadeaukaart speciaal voor Aalsmeer en Kudelstaart!
De Westeinderpas is super breed te besteden en winkel, eet en drink je lokaal.