Loading...

OVER SARO

OVER SARO

Uplift Sports Starts With You.

Bij Uplift Sports is er een passie voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van klanten. De focus ligt niet op gewichtsdoelen, maar op gedragsdoelen voor een duurzaam gezonde levensstijl.

Er wordt een goed uitgeruste fitness studio gefaciliteerd, inclusief professionele zachte matten waarop grondoefeningen en valbreken uitstekend kunnen worden geoefend. Koffie en thee zijn beschikbaar voor alle gasten en leden, omdat het leren kennen en verbinden met elkaar als waardevol wordt beschouwd.

signal-2023-02-19-211915_002

Over Saro

Uplift Sports B.V. is initiatief van Saro Soebdhan MSc. (33 jaar): “Mijn inspiratie zijn de ups en downs in het leven én het vinden van balans in jezelf.

Ieder mens leeft vanuit een uniek verhaal. De een wellicht wat aangrijpender dan de ander terwijl over de persoonlijk ervaren intensiteit niet te oordelen valt. Net zoals veel mensen heb ik, als hoogsensitief persoon, nogal wat rollercoasters achter de rug. Door middel van fysieke training kwam ik erachter hoe dit zowel lichaam als geest kan transformeren. Lichamelijke gezondheid en mentale gezondheid hebben een nauwe band met elkaar. 

Door middel van sport en zelfreflectie ben ik vanuit mijn eigen energie, grenzen en ambities gaan leven. Dit inspireerde mij tot de start van Uplift Sports: een plek voor persoonlijke groei, waar je leuke mensen leert kennen en je algehele fitheid verbetert. Ik kijk er naar uit samen te bewegen!”

Bedrijven:

Brainstormen met gelijkgestemde initiatieven over mogelijke samenwerkingen is altijd verrijkend. Ik geloof sterk in de kracht van verbinding om mijn missie te versterken en te verspreiden. Voel je vrij om contact met mij op te nemen!

 

Klik hier voor de huidige samenwerkingen!

Disclaimer: Er wordt geen promotie gemaakt voor diëten en/of restricties op basis van voeding om eetstoornissen te ontmoedigen. Het streven is naar bewustwording van huidige patronen en keuzes die je wilt maken voor een duurzaam gezonde leefstijl. Indien gewenst kan er doorverwezen worden naar samenwerkingspartners voor gespecialiseerde voedingsbegeleiding.