Loading...

Blog

Wat is er bij jou dan anders?!

Wat is er bij jou dan anders dan bij de andere sportscholen? Dé vraag die ik regelmatig gesteld krijg en ik van binnen wel voel maar nog vaak heel moeilijk onder woorden kan brengen. Mijn missie is om jou te laten zien dat je meer kunt dan je denkt. Dat is wat ik voel en ook wat ik op mijn website heb staan.

Maar hoe dan?

En juist waar veel groepen het antwoord voor je hebben klaarliggen, heb ik die niet voor je.

Hoe kan ik jou nou vertellen wat jou gaat helpen terwijl ik je nog niet ken. En daarnaast, laat jij je vertellen wat je wel en niet moet laten? Ik weet dat als iemand dit bij mij probeert te doen, dit echt niet werkt.

Mijn slogan is niet voor niets Uplift Starts With You. Naast een leuke woordspeling (vind ik leuk) beschrijft dit ook gelijk mijn hoe.

Ik start bij jou.

Ik wil jou leren kennen en weten wat jou hier heeft gebracht in deze tijd en ruimte. Ik ben benieuwd naar de gewoontes die je opgebouwd hebt in de afgelopen jaren, bewust of misschien onbewust. De gewoontes die je met een reden heb ingebouwd in je systeem. De gewoontes die je niet durft te delen want je denkt dat dit echt totaal niet kan of je jezelf er continue voor afstraft.

Het enige wat ik van je vraag is dat je een open houding hebt. Een open houding naar jezelf toe, eentje waarbij je even van een afstandje naar jezelf durft te kijken. Het allerliefst met veel liefde. En als dat niet gaat dan in ieder geval met heel veel nieuwsgierigheid. Met dankbaarheid en welwillendheid ga je een mooie reis tegemoet naar de versie van jezelf die je wilt zijn.

Een mooie reis wil niet zeggen een comfortabele reis. Laten we vooropstellen dat alles wat waardevol is een oncomfortabele reis achter zich heeft liggen. Of het nou een diamant is met veel slijpingen vooraf of een liefdevolle relatie met jezelf met een hoop uitdagingen vooraf.

Zonder blueprint of snelle oplossing kijken we samen zonder oordeel naar jouw situatie en durven we te dromen en visualiseren. Zonder dat ik je valse gouden bergen beloof maar jou wil vragen in jezelf te geloven.

We zullen eerst werken aan bewustwording van gewoontes en gedachten voordat je keuzes kunt maken die jou dichter brengen bij je doelstellingen. Met daarbij focus op een duurzame manier, geen quick fix zodat we het jojo-effect niet uitnodigen.

Ik start bij jou, is dat wellicht wat mij onderscheidt van de rest?
Uiteindelijk zijn we allemaal uniek.

Liefs, Saro